Μαρτυρία-σοκ για το τροχαίο στη Λούτσα: «Έχεις σκοτώσει άνθρωπο – Ναι αλλά με πονάει το αυτί μου να το δούμε;»
Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας του φρικτού τροχαίου στη Λούτσα, μεταφέροντας στιχομυθία που άκουσε μεταξύ του 29χρονου οδηγού και διασώστη του ΕΚΑΒ. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως από την απόκρισή του, ο νεαρός δείχνει να αδιαφορεί για το ότι είχε μόλις προκαλέσει τον θάνατο ενός ανθρώπου, όπως τον ενημέρωσε ο διασώστης.
«Όταν ο διασώστης του είπε “σκότωσες άνθρωπο”, εκείνος απάντησε: Ναι, αλλά με πονάει το αυτί μου, να το δούμε;» – αυτή ήταν η σοκαριστική στιχομυθία, ελάχιστα λεπτά αφότου με το αυτοκίνητό του, είχε παρασύρει τέσσερις ανθρώπους, σκοτώνοντας ακαριαία έναν 24χρονο και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά μία 21χρονη κοπέλα.
«Δεν έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει», λέει η αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ. Η ίδια περιγράφει: «Άκουσα τον θόρυβο, τα τρία μπαμ. Μένω σχεδόν απέναντι και κατέβηκα αμέσως. Όταν κατέβηκα, είδα τους τραυματίες στο δρόμο, ρώτησα γιατί τους έβγαλαν έξω και μου είπαν ότι ήταν πεζοί. Πήγα στον νεαρό, έλεγξα καρωτίδα και καρπό, αλλά δεν είχε ζωτικά σημεία. Πήγα και στην κοπέλα, είδα το τραύμα στον κρόταφο. Της λέγαμε να μην σηκώνεται και δεν το καταλάβαινε», ανέφερε, μιλώντας για τον 24χρονο που έχασε τη ζωή του και την 21 ετών φίλη του, που τραυματίστηκε σοβαρά.
Προσπάθησε να προσφέρει πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν ανταποκρινόταν ακόμη και με απινιδωτή.
Σχετικά Άρθρα
01/12/2025 - 13:50
01/12/2025 - 13:35
01/12/2025 - 13:10
Δείτε επίσης