Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με την Ρούλα

Μοιραστείτε το

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αποκάλυψε πως “δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης. «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;» τον ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη, με τον Μάνος να απαντάει: «Μετά από όλα αυτά δεν ξέρω».

«Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της. Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αναφορικά με την ουσία που φαίνεται να έχει προκαλέσει το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση. «Μπορούν να ψαχτούν όλα από τις αρχές και αυτό θα γίνει» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας τοξικομανής στην οικογένεια της Ρούλας

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας

Όπως δήλωσε, με τη σύζυγό του είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί. «Δεν είμαι ερωτευμένος με τη Ρούλα. Ούτε καν. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με αυτήν τη γυναίκα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.