Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μάνδρα: Τι βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά

Η αυτοψία στο σπίτι του Χρήστου Γιάλια στη Μάνδρα έγινε παρουσία Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε το

Ολοκληρώθηκε η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο σπίτι του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα.

Όπως έγραψε χθες το iEidiseis, η έρευνα ήταν πολύωρη και σχολαστική, προκειμένου να βρεθούν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την έρευνα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ξεκίνησαν την έρευνα το μεσημέρι και την ολοκλήρωσαν αργά το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι δεν εντοπίστηκε κάτι παράνομο. Βρέθηκαν δύο όπλα -ένα περίστροφο και ένα πιστόλι- όπως και σφαίρες.

Από εδώ και πέρα θα ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία για να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκαν τα δύο όπλα (χωρίς όμως να παρουσιάζεται ερευνητικό ενδιαφέρον). Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι και μετρητά.

Η αυτοψία έγινε παρουσία Εισαγγελέα, ο οποίος επόπτευσε τη διαδικασία, η οποία ακολουθείται πάντα στις υποθέσεις ανθρωποκτονιών.

Σημειώνεται ότι η πολυτελής έπαυλη διαθέτει και υπερυψωμένη σκοπιά, γεγονός που δείχνει ότι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε έπαιρνε αυξημένα μέτρα προστασίας. Σημειώνεται πάντως ότι την ώρα της ενέδρας δεν είχε σωματοφύλακα ούτε επέβαινε σε θωρακισμένο όχημα. Πίσω από το σπίτι υπάρχει μία μεγάλη έκταση που χρησιμοποιείται για την εκτροφή ζώων που συνδέονται με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.