Σε δηλώσεις σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα Αττικής, προχώρησαν ο Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αττικής, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.

 

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

«Κοινό χαρακτηριστικό για τον εντοπισμό τους ήταν ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια τα οποία αφορούσαν κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας» τόνισε η κ. Δημογλίδου.

Συγχαρητήρια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αντρών, έδωσε σε όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλανό, ο Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αττικής, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.