Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ληστεία στη Rolex: Ποιοι κρύβονται πίσω από το κινηματογραφικό χτύπημα στην «καρδιά» της Αθήνας

Μοιραστείτε το

Καρέ καρέ εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας οι Αρχές μετά την κινηματογραφική ληστεία σε κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας. Η επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι τέσσερις ληστές θεωρείται υψηλού ρίσκου και μοιάζει με ληστείες που έχουν διαπράξει κατά το παρελθόν σε Ελλάδα και εξωτερικό οι Βαλκάνιοι παραστρατιωτικοί που αποτελούν τα βασικά μέλη της διεθνούς συμμορίας.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το εξετάζουν ημέρες ακόμα και μήνες πίσω, καθώς εκτιμάται πως πριν γίνει η κινηματογραφική ληστεία, στην οποία άρπαξαν 23 επιλεγμένα και μεγάλης αξίας ρολόγια, οι δράστες με συνεργό τους, χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο της γυναικείας παρουσίας, να είχαν κάνει κατόπτευση στον χώρο προκειμένου να σχεδιάσουν τη ληστεία.

Παράλληλα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το δρομολόγιο των ληστών στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αυτή την εποχή είνια γεμάτο αστυνομικές δυνάμεις λόγω των εορτών.

Στο μεταξύ, το «δώρο» που έκαναν οι ληστές στους αστυνομικούς, δηλ. το σφυρί με το οποίο έσπασαν τις προθήκες με τα ρολόγια, έχει ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.