Ληστεία στα Μέγαρα: Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι και τραυμάτισαν 72χρονο – Τον εντόπισε αναίσθητο η σύζυγός του

Μια ληστεία που είχε σοβαρές συνέπειες για το θύμα σημειώθηκε το μεσημέρι σε κατοικία στα Μέγαρα. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και τραυμάτισαν σοβαρά τον 72χρονο ιδιοκτήτη.

Η σύζυγός του, βρίσκοντας τον αναίσθητο και γεμάτο αίματα, ειδοποίησε τις Αρχές. Οι δράστες, αφού τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο, απέσπασαν 4.000 ευρώ και διέφυγαν από το σημείο. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, και είχε τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό και την κοιλιακή χώρα από άγνωστο αντικείμενο.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι το τραύμα στον λαιμό προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο. Το θύμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ η Ασφάλεια Μεγάρων διεξάγει έρευνα για να διακριβώσει τις συνθήκες του συμβάντος και να εντοπίσει τους δράστες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή