Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους δουλεύουν σεζόν»

Μοιραστείτε το

Το δικό του σχόλιο για τους εποχικά εργαζομένους, που δεν είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, στις οποίες και το πρώτο Exit Poll έδειξε νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κ. Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Star, όπου και αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των νέων ψηφοφόρων που δεν κατάφεραν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς εργάζονταν στα νησιά. Έκανε λόγο, μάλιστα, ότι θα έπρεπε να υπάρχει «πρόβλεψη στον νόμο για αυτούς».

Τι είπε ο κ. Κουτσόπουλος

«Πρόκειται κυρίως για νέους που βρίσκονται μακριά από τις εστίες τους» συμπλήρωσε ο σεφ. «Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη και αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να ψηφίσουν από εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Γιατί και η μετακίνηση είναι δύσκολη, κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας. Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ.

«Οι απόδημοι είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν πολιτικά» σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «από την άλλη πλευρά έχουμε ένα μικρό κενό για τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει εποχιακές εργασίες, γιατί τώρα ξεκινάει η σεζόν».

Στο τέλος, ο σεφ διευκρίνισε ότι στις επόμενες εκλογές ο αριθμός των νέων που θα βρίσκεται σεζόν θα είναι πολύ μεγαλύτερος, εκφράζοντας την επιθυμία να ληφθεί υπόψιν από την πολιτεία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.