Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ
Array

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες μέσω instagram

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση»

Μοιραστείτε το

Aνθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες προωθεί ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες με σκοπό να «υποστηρίξει την Ουκρανία», όπως ανέφερε πηγή στο People.

Με ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» πρόσθεσε δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.