Λαύριο: Στην φυλακή πατέρας και γιος για τη ληστεία της χρηματαποστολής – Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Με την προσωρινή κράτηση των δύο τελευταίων από τους έξι κατηγορούμενους ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογιών για την υπόθεση της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από βαν χρηματαποστολής επιχείρησης παιχνιδιών, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λαύριο.

Ενώπιον του Ανακριτή της υπόθεσης οδηγήθηκαν σήμερα για τις απολογίες τους ο 56χρονος θεωρούμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που οργάνωσε την κλοπή του άνω του 1 εκατομμυρίου ποσού, καθώς ο 26 ετών γιος του, στον οποίο επίσης αποδίδεται αρχηγικός ρόλος στην ομάδα.

Πατέρας και γιος , σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του Ανακριτή τήρησαν το δικαίωμα σιωπής , αρνούμενοι όσα τους καταλογίζουν οι αρχές.

Παράλληλα αιτήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα, αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με ηλεκτρονική επιτήρηση, επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή