Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2025

Λάρισα: Κινητοποίηση αγροτών το Σάββατο – Διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις ζημιών από τον Daniel

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν αύριο οι αγρότες από περιοχές των Δήμων Τεμπών και Αγιάς της Π.Ε. Λάρισας, διαμαρτυρώμενοι για καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις για τις ζημιές από τον Daniel.

Αγρότες της ευρύτερης περιοχής, με τρακτέρ και οχήματα θα συναντηθούν στις 11 το πρωί στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τα διόδια του Πυργετού, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου.

Δύο χρόνια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel κι έπληξαν και τις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει μεγάλη μερίδα αγροτών που, όπως λένε οι αγροτοσυνδικαλιστές, δεν έχουν λάβει ακόμη το σύνολο των αποζημιώσεων που δικαιούνται.

Επίσης, μεταξύ των άλλων αιτημάτων που προτάσσουν είναι η στήριξη των αγροτών από το κράτος και η διαλεύκανση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή