Λαμία – Ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου: «Έδωσα αγώνα για να τον σώσω»

Ύστερα από την ολοκλήρωση της δίκης, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, για τον θάνατο του μόλις 9 ετών Δημήτρη Κατσαούνου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2017, ο καταδικασθείς χειρουργός, δια μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι προτού το άτυχο παιδί μεταφερθεί από τη Λαμία στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έδινε επί τέσσερις μέρες αγώνα για να τον σώσει.

Το άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του από περιτονίτιδα, συνέπεια ρήξης εντέρου, έχοντας νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας προτού μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου μέσα σε λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος, Γιώργος Δούμας, του χειρουργού του νοσοκομείου της Λαμίας υποστήριξε πως ο πελάτης του πονά βαρύτατα και βουβά για τον θάνατο του μικρού αγοριού.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή