Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λαγονήσι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Μοιραστείτε το

Στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι, όπου την Κυριακή το μεσημέρι έχασε τη ζωή του ο 66χρονος διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ενώ στους δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς έχει γίνει λήψη αίματος, «προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών».

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού μοτοσικλέτας, ο οποίος ήταν ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος».

Νωρίτερα, ήρθε στη δημοσιότητα, βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.
Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.
Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.