Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες - Ο τρίτος κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Μοιραστείτε το

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δυο από τους τρεις πρώτους που απολογήθηκαν για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη. Αντίθετα, ο τρίτος κατηγορούμενος ηλικίας 55 ετών στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκαν όμως ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι τρεις κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Μάλιστα, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως είχε συμβουλέψει τα ακριβώς αντίθετα την 17χρονη, όταν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε. Φέρεται ακόμη να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Τέλος, οι δύο άντρες κατηγορούμενοι ενώπιον της ανακρίτριας φέρονται να υποστήριξαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους είχαν εμφανιστεί ως 20 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.