Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Χανίων 23χρονη γυναίκα μετά από σοβαρό τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων η 23χρονη που τραυματίστηκε βαρύτατα στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη νέα Εθνικό Οδό Χανίων-Κισσάμου, στην περιοχή της Παρηγοριάς.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο cretalive, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα μαζί με δύο ακόμα κορίτσια 20 και 21 ετών και οδηγό έναν 23χρονο, εξετράπη της πορείας του έπεσε πάνω σε μια πινακίδα επιχείρησης, στη συνέχεια σε ένα τοίχο σπιτιού και κατέληξε σε ένα ΚΑΦΑΟ.

Στο σημείο του ατυχήματος εκτός από το ΕΚΑΒ κλήθηκε και επιχείρησε και η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Ελαφρότερα τραυματίστηκαν ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη καθώς όπως προέκυψε ήταν υπό την επήρεια μέθης, αλλά και οι δύο άλλες συνεπιβάτιδες του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή