Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο, λέει ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό του 21χρονου μαθητή του στην Κρήτη

Μοιραστείτε το

Λιγομίλητος και εμφανώς ενοχλημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, ο 36χρονος εκπαιδευτής μεσαιωνικής σπαθασκίας που φέρεται να βίασε τον 21χρονο μαθητή του, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

«Περνάω δύσκολα» δήλωσε, συγκεκριμένα, στο protothema.gr.

Ο φερόμενος ως βιαστής ενός 21χρονου άνδρα, τον οποίο εκπαίδευε στη μεσαιωνική σπαθασκία στο Ηράκλειο της Κρήτης, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εναντίον του.

Ο σπαθομάχος έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι την δίκη του και τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να «χτίσει» την υπερασπιστική του γραμμή σε συνεργασία με τους δικηγόρους του, προκειμένου να αντικρούσει με επιχειρήματα τις κατηγορίες.

Κατηγορείται για βιασμό, επικύνδινη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή βία και εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο 21χρονος μαθητής του κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές ότι ο εκπαιδευτής του στη μεσαιωνική ξιφασκία, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του στο σπίτι του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του, χωρίς την συναίνεση του, φέρνοντας τον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, προσβάλλοντας την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Ωστόσο ο εκπαιδευτής στη μεσαιωνική σπαθομαχία επιμένει ότι είναι αθώος και πως δεν άπλωσε χέρι πάνω στον 21χρονο.

«Η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο» επανέλαβε στο protothema.gr.

Ο 36χρονος θεωρείται ειδήμων στο LARP. Πρόκειται για δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα σε ανώμαλο έδαφος και περιλαμβάνει συνθήκες προσομοίωσης μάχης, με ασφαλή εξοπλισμό σε πραγματικό χρόνο.

Όμως ο κίνδυνος τραυματισμού ή ατυχήματος είναι πραγματικός.

Δηλώνει μέλος μιας κοινότητας ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα που διεξάγει δραστηριότητες με βάση τις σπαθομαχίες κι άλλες παρόμοιες επιδείξεις, που αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη ατυχήματος ή τραυματισμού.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.