Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κως – Μαρτυρία για τον Μπαγκλαντεσιανό: «Είχε χώματα στα πόδια και ήταν λαχανιασμένος»

Γειτόνισσα των αλλοδαπών καταθέτει ότι ο Μπαγκλαντεσιανός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά τις επόμενες ημέρες μετά τη δολοφονία της Αναστάζια

Μοιραστείτε το

«Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια». Κάτοικος της περιοχής καταθέτει μαρτυρία για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Η γειτόνισσα των αλλοδαπών καταθέτει ότι ο Μπαγκλαντεσιανός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά τις επόμενες ημέρες μετά τη δολοφονία της Αναστάζια.

«Αυτός όποτε περνούσε χαιρετούσε τη μητέρα μου. Την Τετάρτη πέρασε και δεν τη χαιρέτησε καθόλου, περίπου στις 7:30 το απόγευμα. Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια. Μετά από ένα μισάωρο πάνω κάτω πέρασαν αστυνομικοί με τον σύντροφο της κοπέλας και της έδειχναν φωτογραφίες και την αναζητούσαν», λέει η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον Alpha.

Αποκάλυψε δε, ότι αυτοί ήταν οι ιδιοκτήτες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που κατέγραψε τις κινήσεις του κρατούμενου. «Η μαμά μου είπε στην Αστυνομία για τις κάμερες το Σάββατο το πρωί. Γνωρίζαμε ότι το καταγραφικό έγραφε για δύο μέρες, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί τελικά είχε κρατήσει και τις προηγούμενες. Μας είπαν (σ.σ.: οι αστυνομικοί) ότι ήταν μέχρι τα ξημερώματα (σ.σ.: εκεί η 27χρονη), γιατί το υλικό βοήθησε να βρεθεί η κοπέλα και τη βρήκανε τελικά την επόμενη μέρα. Το σημείο που βρέθηκε, είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από εδώ».

Σημειώνεται ότι ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι είναι αθώος.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.