Κορομηλά κατά Κουτσελίνη: «Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Να τιμωρούνται με αφορά»

Με μια οργισμένη ανάρτηση «απάντησε» η Ρούλα Κορομηλά στην Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία χθες έγινε viral για λάθους λόγους όταν το μόνο που βρήκε να πει όταν έγινε γνωστό ότι ο Απόστολος Λύτρας ομολόγησε τη βάναυση κακοποίηση της συζύγου ήταν ότι καταστρέφεται η καριέρα του γνωστού δικηγόρου.
«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους;» έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ η Ρούλα Κορομηλά.
Με αυτες τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναικες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βια να βρουν τη δύναμη να καταγγέλουν τους κακοποιητες τους;
Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγνώμη,αφεση αμαρτιών;
Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλα;
Να τιμωρούνται με αφορα.😡— Roula Koromila (@RoulaKoromila) June 17, 2024
«Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγνώμη, άφεση αμαρτιών;» συνέχισε.
«Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά» κατέληξε με έμφαση η Ρούλα Κορομηλά.
Υπενθυμίζεται ότι απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής της χθες η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;».
Ο Δημήτρης Μαρέδης απάντησε λέγοντας «αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός», κάτι που δημιούργησε ένταση, με την Ζήνα Κουτσελίνη να αρχίζει να χτυπάει το χέρι της στο γραφείο.
«Μίλησες γιατί είπες “δεν με νοιάζει η καριέρα”. Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι’ αυτό» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των χρηστών στα social media.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή