Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κολωνός: Στο Εφετείο, κεκλεισμένων των θυρών, αρχίζει η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Μοιραστείτε το

Στο Εφετείο διεξάγεται από σήμερα, Τετάρτη (10/1), η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Εγκέφαλος θεωρείται ο 54χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στην περιοχή, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο με τις κατηγορίες του βιασμού κατ΄εξακολούθηση, της διακεκριμένης μαστροπείας ανηλίκου, αλλά και παιδικής πορνογραφίας και οπλοκατοχής.

Σεπόλια: Η μεταγωγή των κατηγορούμενων στο δικαστήριο

Μεταξύ των δεκάδων κατηγορουμένων είναι και η μητέρα της ανήλικης, η οποία επιχείρησε να λιντσάρει τον βασικό κατηγορούμενο κατά τη μεταγωγή της στο δικαστήριο τη Δευτέρα.  Η μητέρα, που χαίρει πλήρης στήριξης από το παιδί και όλην την οικογένειά της, θα δικαστεί για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου.

Σεπόλια: Η μεταγωγή των κατηγορούμενων στο δικαστήριο

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκείνη τη μέρα, έγινε η κλήρωση ενόρκων και η ανάγνωση καταλόγου των 14 μαρτύρων κατηγορίας. Επίσης, έγινε δεκτό από το δικαστήριο το αίτημα από την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

«Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θέλει και περιμένει να τιμωρηθούν όλοι όσοι το έβλαψαν, γιατί πλέον έχει συνειδητοποιήσει τις της έχει συμβεί. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη και τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι» επεσήμανε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος του 13χρονου, πλέον, ​​​​θύματος.

https://www.youtube.com/watch?v=8K_X_fZ0mrg

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.