Κλείνει σήμερα στις 18.00 ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό, ενόψει συλλαλητηρίου ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στο κλείσιμο του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα, προχωρά η αστυνομία ενόψει της συγκέντρωσης και της πορείας που διοργανώνεται το απόγευμα της Τρίτης ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στη Χάγη.

Σύμφωνα με τα καλέσματα η συγκέντρωση στο Σύνταγμα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του μετρό «θα κλείσει σήμερα Τρίτη 24/06 στις 6 το απόγευμα».

Ειδικότερα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Τρίτη 24/06 στις 6 το απόγευμα και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή