Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για την πρεσβυτέρα – Τι έγινε στην δομή των Ιωαννίνων

Μοιραστείτε το

Εθελόντρια στην δομή της Κόνιτσας αποκάλυψε τι συνομιλία που είχε ένα κορίτσι με την πρεσβυτέρα.

Μία ακόμα καταγγελία για τις τιμωρίες των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου ήρθε στη δημοσιότητα.

Όπως κατήγγειλε στο Live News μία εθελόντρια της «Κιβωτού» στη δομή της Κόνιτσας Ιωαννίνων, μετά από λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά αντιλήφθηκε ότι το περιβάλλον ήταν «δυστοπικό».

Έπειτα από λίγο καιρό που βρισκόταν μαζί με τα παιδιά, άρχισε να αναπτύσσει πιο στενές σχέσεις με τα παιδιά και άρχισε να αντιλαμβάνεται πως τελικά το περιβάλλον δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. «Ρωτούσα τα παιδιά, όχι πολλά γιατί και η θέση μου ήταν δύσκολη, “πώς ήταν η μέρα σας;”, “εάν φάγατε”, “πώς ήταν η μέρα στο σχολείο;”» με τα παιδιά να απαντούν πως φάγανε «τις ίδιες χαζομάρες» και ότι είναι κλεισμένα μέσα.

Η κυρία Κωνσταντίνα πέραν του ότι πήγαινε στη δομή, έπαιρνε και ορισμένες φορές τα παιδιά μαζί της απασχολώντας τα με διάφορες δραστηριότητες. Ωστόσο, κάποια στιγμή, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη διοίκηση, η οποία της ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπάρει τα παιδιά.

Η συνομιλία παιδιού με την πρεσβυτέρα

Όσα άκουγε από τα παιδιά για τα όσα βίωναν μέσα στη δομή δεν τα πίστευε, μέχρι που άκουσε η ίδια μια συνομιλία τρόφιμης με την πρεσβυτέρα.

«Τα παιδιά ένιωθαν πως εμείς οι υπόλοιποι δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσα λένε γιατί τα θεωρούσαν παρατραβηγμένα» ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε: «Κάλεσαν μπροστά μου την πρεσβυτέρα και την άκουσα να λέει: “μάλλον έχεις ψυχολογικά και αλοίμονό συ εάν βγάλεις πράγματα παραπέρα. Δεν ξέρεις τι τιμωρία σε περιμένει”».

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο

Η κυρία Κωνσταντίνα υπογράμμισε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά την πρεσβυτέρα, ωστόσο τον πατέρα Αντώνιο τον είδε κατά τύχη στο δρόμο και της έκανε μεγάλη εντύπωση το μεγάλο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

«Νομίζω τέτοια αυτοκίνητα μόνο οι υπερπάμπλουτοι μπορούν να έχουν. Ήταν ένας οδηγός και ένας ακόμη» σημείωσε.

Τέλος, η κυρία Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού» είχαν αλλάξει τα ονόματα αρκετών από τα παιδιά που φιλοξενούσαν. «Ξαφνικά ένα παιδί μπήκε στο νοσοκομείο και θέλοντας να μάθουμε τι έγινε. Πήραμε στα νοσοκομεία και δώσαμε τα ονόματα που γνωρίζαμε και μας είπαν ότι «δεν υπάρχει κάνενα τέτοιο όνομα»».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.