Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική παραγγελία να μην προσεγγίζει τις δομές ο πατήρ Αντώνιος

Μοιραστείτε το

Στην άμεση απομάκρυνση του πατέρα Αντώνιου και τριών ακόμη προσώπων από την Κιβωτό του Κόσμου προχωρούν οι Αρχές, με απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων. Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση ως προς τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, εξέδωσαν διάταξη με την οποία απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο και τα άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές του οργανισμού.

Χθες (30/11), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, στον 35χρονο θεολόγο «Πασχάλη», ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη απολυμένους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο πατήρ Αντώνιος θα πρέπει μα μαζέψει τα πράγματά του και να απομακρυνθεί άμεσα από την δομή του Κολωνού, στον τελευταίο όροφο της οποίας διατηρεί μία από τις κατοικίες του.

Η εισαγγελική εντολή έχει ισχύ 90 ημερών κι εφόσον χρειαστεί μπορεί να ανανεωθεί για μεγαλύτερο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.