Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε Κηφισό και Κηφισίας

Μοιραστείτε το

Πολύ αυξημένη ειναι αυτήν την ώρα η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό και ιδιαίτερα από το ύψος της Λένορμαν έως την Αχαρνών ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε Κηφισό και Κηφισίας - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην Αττική Οδό στον Κόμβο Μεταμόρφωσης, στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, στην παραλιακή στο ύψος της Καλαμακίου και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή.

Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αθήνα

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.