Καβούρι: Ριπή ανέμου ξήλωσε σκεπή εστιατορίου – Βίντεο ντοκουμέντο
Σοβαρές ζημιές σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Καβούρι, προκάλεσαν ισχυρότατες ριπές ανέμου, με συνέπεια την καταστροφή ενός μεγάλου μέρους των εγκαταστάσεών του.
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση «Yalos Seafood Restaurant» στο Καβούρι αναφέρει σε ανάρτηση:
«Έφτασαν λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει μια μεγάλη ζημιά, ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε τον παραθαλάσσιο χώρο μας και διέλυσε τα πάντα. Δεν το βάζουμε κάτω! Ξεκινάμε και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε καλύτεροι από πρώτα. Μέχρι τότε, λειτουργούμε στη βεράντα μας, στην κλιματιζόμενη αίθουσά μας και σας περιμένουμε!».
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δημοσίευσε το εστιατόριο, φαίνεται η στιγμή που ισχυρή ριπή ανέμου ξηλώνει ακόμα και τη σκεπή του εστιατορίου.
Ευτυχώς, κανείς πελάτης ή εργαζόμενος δεν τραυματίστηκε.
Το εστιατόριο ξεκίνησε ήδη εργασίες αποκατάστασης, με στόχο να επανέλθει σύντομα σε πλήρη λειτουργία, διατηρώντας την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού.
Σχετικά Άρθρα
12/11/2025 - 14:51
12/11/2025 - 14:35
Δείτε επίσης