Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καβάλα: Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Δυο τα σενάρια που εξετάσουν οι αρχές για την άτυχη κτηνοτρόφος από την Καβάλα . Ή να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ή να τη σκότωσε ένα κριάρι που είχε στο ποιμνιοστάσιό της

Μοιραστείτε το

Απάντηση στο μυστήριο που έχει σκεπάσει τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου από την Καβάλα, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο ποιμνιοστάσιο περιμένει η οικογένειά της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, έφερε βαριές κακώσεις στον θώρακα, εσωτερική αιμορραγία και ρήξη εσωτερικών οργάνων.

Ο σύζυγος της 68χρονης ξεσπάσει και ζητά απαντήσεις για τον θάνατο της. «Μέρα νύχτα κλαίω… Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να’ ρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά αυτή”», είπε στο Star ο σύζυγος της κτηνοτρόφου.

Για την ημέρα που εντόπισε την σορό της στο μαντρί μαζί με τον ανιψιό του ο άνδρας σημείωσε: «Αφού πάει 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Και ανησύχησα. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά, αν ήταν κιόλας. Μου λέει “Θείε, εδώ είναι η θεία”».

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Μέχρι στιγμής ο ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατο της 68χρονης. Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι είτε η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον είτε να χτυπήθηκε από ένα κριάρι στο μαντρί της, το οποίο ζυγίζει 70 κιλά και στο παρελθόν είχε επιθετική συμπεριφορά.

Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί. «Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Κιφνίδης.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

« Ήρθανε χθες το απόγευμα, πιάσανε ένα κριάρι. Το πιάσανε πέντε άτομα, ασφαλίτες, με το ζόρι. Πήρανε DNA πήρανε και DNA από τα ρούχα της θείας, να δούνε τι μπορεί να είναι και αν μπορεί να είναι αυτό. Και δεν ξέρουμε. Είμαστε στο κενό. Ψάχνουν ακόμα. Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Τίποτα δεν λένε. Είναι σε έρευνες», είπε στο Star ο ανιψιός της 68χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.