Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
03
47
04

Καστοριά: Την Τετάρτη η δικάζεται ο 46χρονος για ψευδή κατάθεση αναφορικά με τη νεκρή μητέρα του

Μοιραστείτε το

Αναβολή ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα, ο 46χρονος από το Δενδροχώρι Καστοριάς, που, εξεταζόμενος από την αστυνομία, έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με την εξαφάνιση και το θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας του.

Ο ίδιος είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την εξαφάνισή της ενώ το πτώμα της βρέθηκε θαμμένο κοντά σε γήπεδο της περιοχής.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε ερώτηση της έδρας αν χρειάζεται αναβολή, ώστε να έχει την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, απάντησε θετικά και έτσι, η δίκη θα επαναληφθεί την Τετάρτη.

Ο 46χρονος παραμένει προσωρινά κρατούμενος.

Το χρονικό

Ο γιος της άτυχης 82χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή (16/9) και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν άμεσα.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές ζήτησαν από τον γιο της άτυχης ηλικιωμένης να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει σχετικά με την εξαφάνισή της. Ο ίδιος κατά την κατάθεση, έπεσε σε αντιφάσεις με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του. Έπειτα από έρευνες στην επριοχή, η ηλικιωμένη βρέθηκεθαμμένη κοντά σε γήπεδο.

Οι Αρχές, αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή καθώς θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.