Καστοριά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 32χρονου -Πώς του πήραν 1.500 ευρώ
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας.
Η απάτη τελέστηκε σε βάρος 32χρονου. Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, ηλικίας 24 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.
Πώς εξαπατήθηκε ο 32χρονος στην Καστοριά
Ειδικότερα, o 32χρονoς κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άγνωστο άτομο για αγορά προϊόντος, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης (ηλεκτρονική αγγελία), πείστηκε και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.500,40 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί, στέλνοντάς του παράλληλα πλαστό τιμολόγιο.
Μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου, ο οποίος είναι ο κάτοχος του λογαριασμού, στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό του παθόντα και ενός 34χρονου ο οποίος πραγματοποίησε από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας ανάληψη του προαναφερόμενου ποσού. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
18/03/2026 - 17:11
18/03/2026 - 17:10
Δείτε επίσης