Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Έχετε διαπράξει αίσχη» τονίζει για την υπουργοποίηση των «όσων δουλικά» ανταποκρίθηκαν

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023 κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να «επιβραβεύσει» οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής

Μοιραστείτε το

Με σκληρά λόγια τοποθετήθηκε η Μαρία Καρυστιανού για την «υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές στο “μπάζωμα” της αλήθειας των Τεμπών».

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023 κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να υπουργοποιήσει «όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία» αλλά «οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών».

Συγκεκριμένα η Μαρία Καρυστιάνου έγραψε στο Facebook «ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.»

 

Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! Όμως κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα».

Και συνεχίζει καυστικά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό «νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…»

 

Μάλιστα, η Μαρία Καρυστιάνου σχολιάζοντας την υπουργοποίηση της πλειονότητας των βουλευτών που συμμετείχαν στη εξεταστική Επιτροπή τόνισε ότι «είναι ,πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα».

 

«Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης Δικαιοσύνης και της απόλυτα εναρμονισμένης με την ηθική» υπογράμμισε καταληκτικά η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.