Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική

Κλείνουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος. Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έχει σύσκεψη με τους δημάρχους της Αττικής, προκειμένου να αποφασιστεί σε ποιες περιοχές θα κλείσουν τα σχολεία.
Διαβάστε ακόμα: Πόλεμος στην Ουκρανία: Live οι εξελίξεις της 14ης ημέρας – Περικυκλωμένο το Κίεβο – Απομακρύνονται οι άμαχοι
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι προσανατολίζονται στο να μην λειτουργήσουν σχολεία στα βόρεια προάστια (ήδη ανακοινώθηκε η Παλλήνη) ενώ υπάρχει συζήτηση για κλείσιμο σχολείων και σε περιοχές των νοτίων προαστίων όπως είναι η Βάρη, η Βούλα, το Λαύριο, κ.ά.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης