Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Elias: Βυθίστηκε στα λασπόνερα η Μηλίνα Πηλίου – Τεράστιες καταστροφές, χαοτικές εικόνες (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Χαοτικές εικόνες έρχονται από το Πήλιο όπου το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias είναι πραγματικά σαρωτικό.

Η Μηλίνα Πηλίου έχει «πνιγεί» στα λασπόνερα όπως φαίνεται και σε βίντεο από την περιοχή.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ραμματά, τα ρέματα και τα ποτάμια έχουν φουσκώσει και πάλι, μετά την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στην περιοχή μετά το μεσημέρι. Όπως ανέφερε, η κατάσταση σε Χόρτο και Πλατανιά παραμένει κρίσιμη, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και η Μηλίνα, όπου ο μεγάλος όγκος νερού πλημμύρισε τους δρόμους.

Το παραδοσιακό ψαροχώρι της Μηλίνας είχε υποστεί ολική καταστροφή από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

«Έχουμε μηχανήματα σε όλη την έκταση του δήμου. Ένα μηχάνημα επιχειρεί στο πλαϊνό αποστραγγιστικό αυλάκι του Χόρτου, γιατί προκλήθηκε πρόβλημα με φερτά υλικά από το νερό», σημείωσε ο κ. Ραμματάς.
Υπό καταρρακτώδη βροχή, πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος στον Πλατανιά, από μηχανήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας. Στο σημείο της εκβολής του ρέματος, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα επιχειρήσει ερπυστριοφόρο μηχάνημα με σφυρί για την απομάκρυνση της κατεστραμμένης γέφυρας

 

 

Σημειώνεται πως, με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας έγινε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από τις 15.15, λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση και τον μεγάλο όγκο νερού και μέχρι την αποκατάστασή τους, στην επαρχιακή οδό Μηλίνας – Τρικερίου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.