Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χωρίς νερό, ρεύμα και πρόσβαση χωριά της Μαγνησίας

Μοιραστείτε το

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Μαγνησία από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, με χωριά να αντιμετωπίζουν προβλήματα με υδροδότηση, ηλεκτροδότηση, αλλά και οδική πρόσβαση. Η Πέμπτη ξεκίνησε με χιονοπτώσεις, ενώ στο Ν. Πήλιο συνεχίζεται η μάχη για να αποκατασταθει η προσβασιμότητα στα χωριά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το χωριό Πλατανιά είναι χωρίς νερό από την Τετάρτη, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνέχισαν να εργάζονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την αποκατάσταση της βλάβης στην Αγία Κυριακή.

Με αλυσίδες κινούνται τα αυτοκίνητα και στο δίκτυο του νοτίου Πηλίου και στους δρόμους προς Αργαλαστή, Λαύκο, Προμύρι, Νεοχώρι και Τρίκερι και οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε να ανοίξουν και οι δευτερεύουσες τοπικές οδοί. Δεν έγιναν τα πρωϊνά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ για το Πήλιο, ενώ μετά τις 11 ξεκινούν τα δρομολόγια για Αθήνα.

Κανονικά εκτελούνται για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Ωστόσο, τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη από 07.30 το πρωί, έως τις 5.30 το απόγευμα θα παρουσιάζουν μια μικρή καθυστέρηση, λόγω εκτροπής κυκλοφορίας στον κόμβο της Μεθώνης.

Κλειστά σχολεία

Ανεστάλη η λειτουργία των μαθημάτων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στους δήμους Βόλου, Αλμυρού, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.