Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες από ώρα 22:00 σήμερα Δευτέρα 29/01 για το σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Αττικής

Μοιραστείτε το

Οι κλειστοί δρόμοι στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας «Avgi» ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, για το σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής, από ώρα 22:00 της Δευτέρας (29/01).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας διακοπή της κυκλοφορίας υπάρχει:

1) Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας, από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης (παγετού). (από 09:45 ώρα της 28-01-2024).

Εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:

1. Οχήματα οδικής βοήθειας.

2. Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι.

3. Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όταν κινούνται στο λοιπό οδικό δίκτυο του Ν. Αττικής, είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω οδικό δίκτυο, η οποία δεν επιτρέπεται.

2. Επί της Π.Ε.Ο Ελευσίνας – Θήβας, από την χ/θ. 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων ” REVOIL” πρώην “Cyclon”) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως την χ/θ30,000 (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων (από 22:00 ώρα της 28-01- 2022).

3. Επί της Λ. Φυλής, από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (Από 11:10΄ ώρα της 29/01/2024).

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.