Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Αριελ: Χωρίς ελικοδρόμιο έμεινε η Σκόπελος – Κλειστά τα σχολεία στο νησί

Μοιραστείτε το

Χωρίς ελικοδρόμιο η Σκόπελος καθώς υπέστη ζημιές από την βροχόπτωση και χρειάζεται ποσό 130.000 ευρώ για να αντικατασταθεί. Ζημιές επίσης προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία και πλημμύρισαν κάποια σπίτια και αποθήκες.

Τα σχολεία έμειναν κλειστά λόγω του μπήκε νερό στα περισσότερα από αυτά, είτε από τη σκεπή είτε από τα παράθυρα που χρειάζονται αντικατάσταση.

“Η λειτουργία του ελικοδρομίου είναι πολύ σημαντική για το νησί, ειδικά για τους χειμερινούς μήνες” τόνισε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Άγγελος Ξηντάρης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Σκοπέλου. Από τη βροχή καταστράφηκε ο κλωβός με το σύστημα φωτισμού με τηλεχειρισμό αλλά και ο εξωτερικός επιδαπέδιος φωτισμός.

“Είναι ένα παλιό σύστημα και τώρα για να το αντικαταστήσουμε απαιτείται ποσό 130.000 ευρώ τουλάχιστον” τόνισε. Επιπλέον ανέφερε ότι η βροχή που πέφτει για 80 ώρες συνεχώς κατέστρεψε την αγροτική οδοποιία ενώ πλημμύρισαν κάποια σπίτια και αποθήκες.

Επιπλέον ανέφερε ότι τα σχολεία έκλεισαν γιατί πολλά από αυτά, τόσο σε Σκόπελο όσο και Γλώσσα, πλημμύρισαν από κενά στη στέγη ή από τα παλιά κουφώματα που όμως έχουν ενταχθεί σε προγράμματα για να αντικατασταθούν.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.