Καιρός – Κακοκαιρία σήμερα: Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα, συναγερμός για την Κρήτη

Χάρτες για την αστάθεια του καιρού μέχρι την Κυριακή, δημοσίευσε το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθήνας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη για τον καιρό, το κύριο χαρακτηριστικό τις επόμενες ημέρες θα είναι οι βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους αναμένονται ισχυρές.

Σήμερα, Παρασκευή 30/05 τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρά στην Κρήτη, το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσουν ύφεση σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο, οι βροχές και καταιγίδες θα ενισχυθούν εκ νέου από το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου 31/05.

Την Κυριακή 01/06, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Καιρός - Κακοκαιρία σήμερα: Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα, συναγερμός για την Κρήτη - Πού δείχνουν αστάθεια οι χάρτες του meteo
Καιρός - Κακοκαιρία σήμερα: Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα, συναγερμός για την Κρήτη - Πού δείχνουν αστάθεια οι χάρτες του meteo

Η ανάρτηση του meteo στο X

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή