Και σε οπαδικό επεισόδιο εμπλέκονται τα αρχηγικά μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Βίντεο ντοκουμέντο

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν το Σάββατο (13/06) οι επτά ανήλικοι και οι δύο ενήλικοι, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία και παιδικές χαρές στα βόρεια προάστια.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της συμμορίας εμπλέκονται και σε οπαδικό επεισόδιο που είχε σημειωθεί στην Κηφισιά με το ΕΡΤnews να εξασφαλίζει βίντεο ντοκουμέντο.

Δικογραφία και για οπαδικό επεισόδιο σε βάρος των αρχηγικών μελών

Το επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, είχε σημειωθεί στις 14 Φεβρουαρίου, στη συμβολή των οδών Γεωργαντά και Κολοκοτρώνη στη Κηφισιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το λευκό αυτοκίνητο που οδηγεί ο 21ενός ετών αρχηγός της συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές, σταματάει δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν, δύο άτομα και ο ένας φορούσε ζακέτα με λογότυπο ποδοσφαιρικής ομάδας.

Από το όχημα των δραστών, κατέβηκαν τέσσερα άτομα, τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, κατέβασαν τα θύματα με την βία από το μαύρο αυτοκίνητο και τους ξυλοκόπησαν.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, περισσότερο χτύπησαν τον συνοδηγό και λιγότερο τον οδηγό. Οι δράστες διέφυγαν ενώ τα θύματα, 34 και 22 ετών, κατήγγειλαν την επίθεση στην Ασφάλεια Κηφισιάς.

Μετά από έρευνες αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποίησαν τον 21χρονο αρχηγό και τον 22χρονο υπαρχηγό, και είχαν σχηματίσει σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, για το νόμο περί όπλων, και νομοθεσία περί αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 21χρονος αρχηγός και 22χρονος υπαρχηγός, δεν συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών, και αναμένεται να εκδοθούν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης.

Μάλιστα ο αρχηγός, σε μπλόκο που του είχε στήσει κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττική, την περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα, παράσυρε με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό, τον τραυμάτισε στα πόδια και έτσι κατάφερε να διαφύγει.

Απολογούνται οι εννέα συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 14 έως 19 ετών. Πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολικά συγκροτήματα.

Η μία συμμορία δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές της Εκάλης, της Δροσιάς του Διονύσου και της Νέας Ερυθραίας, όπου στη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση αρχηγός ήταν ένας άντρας 21 ετών, ο οποίος δεν είχε συλληφθεί και αναζητείται.

Η δεύτερη εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν κυρίως στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αρχηγός στη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση είναι ένας 19χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή