Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ισχυρές βροχές στην Πάτρα: Η στιγμή απεγκλωβισμού γυναίκας από το βυθισμένο αυτοκίνητο της – Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Πατρών Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

Προβλήματα έχουν προκληθεί από  τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πάτρα με δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και αυτοκίνητα να κολλούν και να μην μπορούν να μετακινηθούν από την μεγάλη συγκέντρωση του νερού. Μάλιστα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει γυναίκα να απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητο της στην γέφυρα στο Ακταίο στο Ρίο, καθώς το νερό ήταν πολύ κοντά να σκεπάσει ολόκληρο το αυτοκίνητο της.

 

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να την απεγκλωβίσει με την γυναίκα να κλαίει μέσα στον πανικό της.

Θρίλερ εκτυλίχτηκε στο Ρίο στη γέφυρα στο Ακταίο με κατεύθυνση τον Αγιο Βασίλειο. Ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα πλημμύρισε μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Ενας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να την απεγκλωβίσει και η γυναίκα έκλαιγε μέσα στον πανικό της. Τελικά, η οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.