Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για πυρκαγιά στον καταυλισμό των Ρομά – Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ηράκλειο προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον καταυλισμό των Ρομά, στα Δύο Αοράκια. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό μερικό έλεγχο αφού προηγουμένως προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε σπίτια και παράγκες.

Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς στον καταυλισμό, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά (πλαστικά κάλυψης), αλλά και παιδιά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες, η ΕΜΑΚ, η ΕΛΑΣ, δεδομένου ότι το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου γειτνιάζει με τον καταυλισμό, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Λίγη ώρα αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

Τα αίτια ερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή