Ηλιούπολη: Υπέκυψε στα τραύματά της και η δεύτερη 17χρονη που είχε πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
- Η δεύτερη 17χρονη μαθήτρια από την Ηλιούπολη έχασε τη μάχη για τη ζωή, δύο ημέρες μετά την πτώση της από ταράτσα.
- Το ΚΑΤ ανακοίνωσε ότι η 17χρονη υπέκυψε στις 14/05/2026, νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ από τις 12/05/2026.
- Η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΑΤ αναφέρονται τα εξής:
Η ανακοίνωση του ΚΑΤ
«Σήμερα 14/05/2026 και ώρα 19:54 έχασε τη μάχη με τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Νοσοκομείου μας από 12/05/2026.
Το Νοσοκομείο ΚΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της».
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί σημείωναν ότι η κατάσταση της μαθήτριας ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Ήταν πολυτραυματίας με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, θλάσεις στο ήπαρ και πνεύμονα, κατάγματα σε όλο της το σώμα μεταξύ άλλων και βαρύ κάταγμα στη λεκάνη.
Άφησε την τελευταία της πνοή
Από το Ασκληπιείο Βούλας όπου είχε μεταφερθεί αρχικά, διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου γιατροί από 20 ειδικότητες έδωσαν μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Δυστυχώς μετά από δύο ημέρες η 17χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που έφερε μετά την πτώση της στο κενό μαζί με τη φίλη της από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη.
Σχετικά Άρθρα
14/05/2026 - 22:17
14/05/2026 - 21:50
Δείτε επίσης