Ίλιον: Στο ψυχιατρείο ο 30χρονος που γρονθοκόπησε γυναίκα οδηγό μπροστά στο ανήλικο παιδί της
- Ο 30χρονος που γρονθοκόπησε γυναίκα οδηγό στο Ίλιον νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, μετά από εισαγγελική εντολή.
- Η ακούσια μεταφορά και νοσηλεία κρίθηκε απαραίτητη από τον γιατρό, με τον δράστη να αφήνεται ελεύθερος για αυτόν τον σκοπό.
- Ο 30χρονος έχει προηγούμενο ιστορικό ψυχιατρικής νοσηλείας, έχοντας απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές με παρόμοιες ενέργειες.
Σε ψυχιατρική κλινική της Αττικής νοσηλεύεται από την Τετάρτη (10.06.2026) ο 30χρονος που χτύπησε τη γυναίκα οδηγό στο Ίλιον, με αφορμή την προτεραιότητα των οχημάτων τους. Το περιστατικό έγινε την Τρίτη και έπειτα από καταγγελία της γυναίκας, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του.
Με εντολή του εισαγγελέα ωστόσο ο 30χρονος μεταφέρθηκε ακούσια για ψυχιατρική εξέταση, με τον γιατρό του να κρίνει απαραίτητη τη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Όπως προβλέπεται από τον νόμο, ο δράστης της επίθεσης, αφέθηκε ελεύθερος για να πραγματοποιηθεί η νοσηλεία του ενώ η δικογραφία μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, δήλωσε πως ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο τις Αρχές, και έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρικό ίδρυμα, χωρίς την θέλησή του.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης