Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ηλεία: Πέθανε το σκυλί που βρέθηκε σκελετωμένο – «Δεν προλάβαμε»

«Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση», αναφέρει η φιλοζωική για τον θάνατο της σκυλίτσας.

Μοιραστείτε το

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η σκυλίτσα «Νίκη» που βρέθηκε σε τραγική κατάσταση στη Ζαχάρω Ηλείας, δεμένη και αποστεωμένη, με τα κόκκαλά της να έχουν τρυπήσει το κορμί της.

Το δυσάρεστο νέο έκανε γνωστό η φιλοζωική εταιρία «Νοιάζομαι» που εδρεύει στα Κρέστενα, η οποία φρόντισε το άτυχο ζωάκι όταν βρέθηκε σε άθλια κατάσταση.

Η οργάνωση αναφέρει μεταξύ άλλων πως δυστυχώς τη βρήκαν αργά και οι γιατροί, παρά τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή το σκυλάκι ράτσας μπόξερ.

«Όχι κατάρες, όχι άσχημα λόγια. Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση. Τραβήξτε φωτογραφίες, video, καλέστε το 100 και ενημερώστε τα κεντρικά της αστυνομίας. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια. Για την Νίκη», τόνίζει η φιλοζωική στην ανάρτησή της.

«Δυστυχώς την βρήκαμε αργά» – Η ανάρτηση της φιλοζωικής

«Τα τελευταία λεπτά γράφουμε σβήνουμε…δεν ξέρουμε πως να το πούμε…έχουμε όλοι παγώσει. Η Νίκη έφυγε. Σταμάτησε η καρδούλα της. Η Νίκη έφυγε. Δεν άντεξε το κορμάκι της. Δεν άντεξε.
Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς…αν…αν…αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί.

Συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα. Συγνώμη για το είδος μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα μάτια που μας σκλάβωσαν από την πρώτη μέρα δεν θα τα ξαναδούμε. Πάλεψες για να ζήσεις αλλά πλέον ήταν πολύ αργά. Πετα αγάπη μου στα λιβάδια ελεύθερη πλέον χωρίς δεσμά σε ένα μέρος καλύτερο από το δικό μας όπως σου αξίζει.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.