Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ιεράπετρα: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος και τον ξύπνησε η αστυνομία

Μοιραστείτε το

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά τις τελευταίες ώρες η ασυνομία Ιεράπετρας. Την Τρίτη, δύο άτομα έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτήτη επιχείρησης ξυλείας, ο οποίος το είχε αγοράσει μια μέρα νωρίτερα. Σύμφωνα με το radiolasithi.gr,  οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής-Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών αλλά και για περιστατικά κλοπών.

Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο να εμπλέκονται στον εμπρησμό της επιχείρησης ξυλείας πριν απο κάποιο καιρό που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά ο ιδιοκτήτης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.