Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026

Η απάντηση της Άννας Βίσση για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ – «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό»

Flash Reading by Kontra AI
  • Η πλευρά της Άννα Βίσση δηλώνει ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό σχετικά με τον φορολογικό έλεγχο της ΑΑΔΕ.
  • Οι έλεγχοι στα οικονομικά στοιχεία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ αποτελούν πάγια διαδικασία και όλα εξελίσσονται απολύτως ομαλά.
  • Το περιβάλλον της τραγουδίστριας τονίζει ότι είναι απολύτως νόμιμοι και συνεπείς, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί οφειλών.

Η πλευρά της Άννας Βίσση έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα για τον φορολογικό έλεγχο της ΑΑΔΕ στα οικονομικά στοιχεία της συναυλίας της στο ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας ότι όλες οι υποχρεώσεις έχουν τηρηθεί κανονικά και πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.

«Είμαστε απολύτως νόμιμοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας όλα αυτά τα χρόνια», τονίζει το περιβάλλον της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου φέρονται να βρίσκονται τα έσοδα και τα έξοδα της συναυλίας

Η απάντηση μεταφέρθηκε μέσα από την εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι», με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τους ελέγχους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα οικονομικά δεδομένα της μεγάλης συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ.

Στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου φέρονται να βρίσκονται τα έσοδα και τα έξοδα της συναυλίας, οι πωλήσεις εισιτηρίων, τα συμβόλαια, τα τιμολόγια, καθώς και οι αμοιβές των συντελεστών. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε εταιρείες και οικονομικές συναλλαγές που εξετάζονται στο πλαίσιο της διαδικασίας.

Από την πλευρά της τραγουδίστριας, πάντως, επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι αυτού του είδους αποτελούν πάγια πρακτική για μεγάλες συναυλίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διοργανώσεις με μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς να προκύψει κάποιο ζήτημα.

Η απάντηση της Άννας Βίσση για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ

Ειδικότερα, το περιβάλλον της Άννας Βίσση ανέφερε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»: «Οι έλεγχοι αποτελούν πάγια διαδικασία σε όλες τις μεγάλες συναυλίες, ειδικά με τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Το ίδιο έγινε και πέρυσι και πρόπερσι, με όλες τις υποχρεώσεις να έχουν καλυφθεί πλήρως. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται και φέτος και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Όλα εξελίσσονται απολύτως ομαλά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Δεν ισχύει κανένα από τα δημοσιεύματα περί εταιριών στην Αγγλία και την Κύπρο με οφειλές ΦΠΑ. Είμαστε απολύτως νόμιμοι και συνεπείς σε όλες μας τις υποχρεώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Και φέτος, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, έχουν κατατεθεί κανονικά όλα τα απαραίτητα παραστατικά, αποδείξεις και συμφωνητικά. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή