Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαρτυρικός ο θάνατος της 50χρονης – «Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας» λέει ο πρώην σύζυγός της

«Ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα...»

Μοιραστείτε το

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πρώην συζύγου της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε ουσιαστικά στην αγκαλιά του μεγάλου γιου της. «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε ο κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της και απέρριψε τον ισχυρισμό του δικηγόρου του ιδιοκτήτη ότι τα σκυλιά ήταν ήρεμα. «Όλοι φοβούνταν, όλοι ήξεραν. Ήμερα σκυλιά δεν κάνουν επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την μαρτυρία του

Ο θρήνος στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης για την άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Κυριακής από την επίθεση τριών σκύλων δεν λέει να κοπάσει. Συγγενείς και φίλοι περιγράφουν την άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο αγοριών (ηλικίας 18 και 17 χρονών), ως ένα πολύ δραστήριο άνθρωπο που συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές δράσεις στηρίζοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα.

Η φίλη της Σοφία Αργυροπούλου, που μίλησε επίσης στο Mega, είπε ότι η άτυχη Ελισάβετ ανέκαθεν φοβόταν αυτά τα σκυλιά. «Δεν έπρεπε να φύγει… Η Ελισάβετ γεννήθηκε για να προσφέρει στους συνανθρώπους της. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους βοήθησε σήμερα κλαίνε» είπε μεταξύ άλλων.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της 50χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιες, σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσομπανόσκυλα.

Υπενθυμίζεται ότι για την αδιανόητη υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών και σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.