Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Έξι αστυνομικοί καλούνται ως ύποπτοι για έγγραφες εξηγήσεις

Και οι έξι υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε άγρια η Κυριακή

Μοιραστείτε το

Σε έγγραφες εξηγήσεις καλούνται ως ύποπτοι έξι αστυνομικοί που εμπλέκονται με την άγρια γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Πληροφορίες, που μετέδωσε το Open,  αναφέρουν ότι και οι έξι υπηρετούν στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και η κλήση τους για έγγραφες εξηγήσεις έγινε στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι έξι αστυνομικοί έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να καταθέσουν εγγράφως το πώς διαχειρίστηκαν την Κυριακή που έσπευσε στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να εκφράσεις τους φόβους της για τον πρώην σύντροφό της που διαπίστωσε ότι την παρακολουθούσε.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, για την υπόθεση έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

 

Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και η ποινική έρευνα ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ο προϊστάμενο των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, οι συγγενείς της Κυριακής και ο προϊστάμενος της βάρδιας στην Άμεση Δράση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.