Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Ο 39χρονος σύντροφός της είχε 9 μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Κατ’ επανάληψη είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 34χρονη για τη στυγερή δολοφονία της εξαφανισμένης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το

Το θύμα που φέρεται να είχε βασανιστεί περισσότερο από τις πράξεις του ήταν η αδελφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας και κατηγορούμενου για τη δολοφονία της είχαν γίνει συνολικά 9 μηνύσεις από την αδερφή του στο Τμήμα Ασφαλείας της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις που ξεπερνούν τα πέντε έτη φυλάκισης. Οι κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί αφορούν στα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοφορίας.

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες, φέρεται να προσέγγιζε την αδερφή του και να της ζητούσε χρήματα με απειλές κατά της ζωής της, με απειλές με χρήση όπλου και με πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκρεμεί η εκδίκαση ακόμα πέντε μηνύσεων. Μάλιστα, κατά της ίδιες πηγές ενημέρωσης η αδερφή του αναγκάστηκε να μετακομίσει εκτός Θεσσαλονίκης φοβούμενη για τη σωματικής της ακεραιότητα, ενώ δεν είπε στον 39χρονο που βρίσκεται η νέα μόνιμη κατοικία της.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι εκτός από την αδερφή του, καταγγελίες σε βάρος του έχουν γίνει και από πρώην συντρόφους του.

Ο 39χρονος βρισκόταν με τη Γεωργία στις 22.00 της Πρωτοχρονιάς όταν η γυναίκα έφυγε από την εργασία της και μετέβη μαζί του στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα η Γεωργία δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο συνεργό του συντρόφου της, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον 39χρονο.

Αφού την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο σύντροφος της Γεωργίας της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στο λαιμό. Ακολούθως μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα-μπαούλο όπου την τοποθέτησαν και στη συνέχεια με αυτοκίνητο τη μετέφεραν εκεί όπου την εγκατέλειψαν σε δασώδη περιοχή στα Βασιλικά Θέρμης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.