Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Τράγκας: Εξηγήσεις καλείται να δώσει η χήρα του, Μαρία Καρρά

Μοιραστείτε το

Κλήση για έγγραφες εξηγήσεις απέστειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας στη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, ζητώντας της να καταθέσει ανωμοτί με την ιδιότητα του υπόπτου για μη υποβολή ή και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το έτος 2012 και έπειτα.

Η κλήτευση έλαβε χώρα από τις εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία ύψους 30 εκατ. ευρώ, που φέρεται να μην δήλωσε ως όφειλε η Μαρία Καρρά εξαιτίας της ιδιότητάς της ως δημοσιογράφος.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα είναι τα κακουργήματα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Καρρά θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, έτσι ώστε να αντικρούσει όσα υπάρχουν σε βάρος της.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, η Μαρία Καρρά απέκρυπτε ετησίως ποσά ή κινήσεις (πχ απόκτηση ακίνητης περιουσίας) που εκτιμούνται στα τρία εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.