Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Λαμπάτος: Βλέπει «φως» στη ζωή του ξανά – Το νέο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού

Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλά για την υγεία του κι ελπίζει να δει καλύτερες ημέρες στη ζωή του.

Μοιραστείτε το

Ο Γιώργος Λαμπάτος ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν δημοσιοποιήθηκε η τραγική κατάσταση στη διαβίωσή του σε ένα υπόγειο 15 τμ, με μόνο εισόδημα 220 ευρώ τον μήνα.

Το ρεπορτάζ στο διαμέρισμά του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ενώ ο ηθοποιός παρέθεσε το γεγονός πως δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα που του αναλογούν από τον Διόνυσο, αφού οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι λόγω της δικαστικής του διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό ο γνωστός κωμικός και θιασάρχης δεν έχει εισπράξει τίποτε από τους λογαριασμούς που κατατίθενται τα ποσά. Αυτό που περιμένει τώρα ο Γιώργος Λαμπάτος είναι μια υπαναχώρηση για να μπορέσει να ζήσει σε καλύτερες συνθήκες.

Ενώ μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έκανα μια προγραμματισμένη επέμβαση στο Λαϊκό για το ισχίο μου. Αυτή η επέμβαση συνέπεσε με τα υπόλοιπα γεγονότα της ζωής μου, δηλαδή συνέπεσαν οι σωματικοί πόνοι με τους ψυχολογικούς.

Τώρα πήγαν όλα καλά, χειρουργήθηκα και περιμένω να πάρω το εξιτήριο για να πάω σπίτι μου, βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι πλέον. Ξεκινάω μια καινούργια ζωή τώρα πλέον.

Χρειάζονται μερικές μέρες να περπατάω υπό βοήθεια με το πι για 10 ημέρες, έπειτα θα κάνω μερικές φυσικοθεραπείες για να επανέλθω κανονικά στη ζωή μου και στο επάγγελμα μου. Έχω βοήθεια με έχει βοηθήσει πολύς κόσμος.

Όταν έρχονταν οι δημοσιογράφοι για να μου πάρουν συνέντευξη ήταν οι πρώτοι που με βοηθούσαν, αυτό πρέπει να το πω. Έβγαζαν χρήματα από την τσέπη τους, πριν ανοίξουν οι κάμερες, ήταν πολύ συγκινητικό», πρόσθεσε. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από το θέατρο Μπρόντγουέι για συνεργασία κΑι μόλις αναρρώσει θα ξαναρχίσει να εξασκεί το επάγγελμά του.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλά στο Πρωινό Σου Σου:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.