Γιώργος Αυτιάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Μάγδα Τσέγκου, ανέφερε: «Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε “καλή επιτυχία” όλοι μαζί».

Στο απόσπασμα που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρει: «Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία […] Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από τη θέση του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής που διαθέτει στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή