Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιατι δεν πρέπει να εξαφανιστείς εάν χτυπήσεις ένα Tesla (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν κατά λάθος χτυπήσετε ένα Tesla καλό θα ήταν να μην γίνετε «καπνός» γιατί ο Μεγάλος Αδελφός του Μασκ σας καταγράφει. Δείτε τι συνέβη με Ελληνα κάτοχο…

Μοιραστείτε το

Η εμφάνιση των Tesla και η παγκόσμια κυριαρχία τους οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό ότι τα αυτοκίνητα αυτά σχεδιάστηκαν από την αρχή, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και με νέες ενδιαφέρουσες ιδέες.

Σε κάθε Tesla κυριαρχούν τα ψηφιακά συστήματα και οι κάμερες περιμετρικά του αυτοκινήτου. Κάμερες που λειτουργούν για το αυτόνομο σύστημα οδήγησης αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμεύουν και σαν συστήματα ασφαλείας.

Κάθε Tesla λοιπόν είναι εξοπλισμένο με ένα σύνολο από 8 μικροσκοπικές κάμερες, ο οποίες σε μία λειτουργία που ονομάζεται sentry mode καταγράφει ότι γίνεται περιμετρικά του αυτοκινήτου εν τη απουσία του οδηγού.

Αυτό έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση που βλέπουμε στο video. Ο οδηγός ενός Tesla έφθασε στο παρκαρισμένο όχημά του και ανακάλυψε ένα μεγάλο βαθούλωμα στο εμπρός καπό.

Σε άλλες περιπτώσεις, και αν ο «ζημιάρης» δεν είχε αφήσει σημείωμα, ο οδηγός θα τα έβαζε με την κακή του τύχη.

Όμως ο χρήστης αυτού του Tesla δεν είχε παρά να πάει στο μενού με τις κάμερες και να δει την καταγραφή του τι είχε γίνει.

Όπως βλέπουμε και εμείς, το χτύπημα έγινε από ένα Daihatsu Terios, το οποίο έπεσε με δύναμη μέσα στη νύχτα πάνω στο εμπρός καπό του Tesla . Και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο “κύριος”, ακόμα και αν βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο.

Ο οδηγός του Tesla έχει πάρει όπως βλέπουμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, και απλά επικαλείται την απλή κίνηση που «ξεχνάνε» να κάνουν όλοι, να αφήσουν ένα σημείωμα.

Από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς το οπτικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι έγινε μέσα στη νύχτα.

@skatharozoumis_Μου τράκαρε το αμαξι και έφυγε 😱😢

♬ original sound – Edward scissorhands

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.