Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κίτσι Κορωπίου: Μήνυμα του 112 στα Χατζήρια για εκκένωση, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Κίτσι Κορωπίου, κοντά στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο και μέσα σε 45 λεπτά να καταφέρνουν να την οριοθετήσουν και να μην υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.
Μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους στα Χατζήρια για να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου.
Στο σημείο επιχειρούν 98 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 32 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Παράλληλα υπάρχει συνδρομή και από υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.
Η φωτιά ξέσπασε δίπλα σε σπίτια και έκαιγε ξερά χόρτα σε πλαγιά του βουνού, με τον άνεμο να φτάνει τα 5 Μποφόρ.
Εκτροπές κυκλοφορίας πραγματοποιούνται στο Κίτσι:
– Στην οδό Λαμπτρών σε όλο το μήκος της
– Στην οδό Σκοπευτηρίου σε όλο το μήκος της
Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου
Πηγή φωτογραφίας: Πυρκαγιά Ενημέρωση/facebook
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης