Φωτιά τώρα κοντά στην Κατεχάκη – Έκλεισαν έξοδοι στην Αττική Οδό

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στην Κατεχάκη, στους πρόποδες του Υμηττού, κοντά στην Καισαριανή. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:30 και οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 15:30, χάρη στην άμεση επέμβαση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων, τόσο επίγειων όσο και εναέριων.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 65 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 7 ελικόπτερα, 6 αεροσκάφη, καθώς και εθελοντές και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Το 112 απέστειλε προειδοποιητικό μήνυμα σε κατοίκους της περιοχής για αυξημένη ετοιμότητα και συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρχών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ με εκτροπές στη Λ. Κατεχάκη, την Αττική Οδό και τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή